Clienti umiliti la Dedeman

dedeman_clientiAstazi, 5 septembrie 2016, cumparaturi diverse la Dedeman Rm.Valcea, eu si sotul (cetatean strain) cautam la un moment dat un furtun pentru compresor si nefiind in acel moment un angajat la raionul cu masinarii am observat un altul care se tinea de mai mult timp atarnat de un carut.L-am intrebat daca stie unde am putea gasi respectivul furtun ne-a trimis la raionul gradina ”acolo sunt toate furtunurile”!?! Bine ca nu am luat carutul incarcat dupa noi! Marsaluim in sectorul gradina unde bineinteles ca nu am gasit produsul respectiv si ne intoarcem cu capetele plecate la respectivul angajat care atarna in continuare de carutul lui, trecem pe langa el umili si cautam singuri minunea de furtun….uraaa…in doua minute l-am gasit…la raionul unde atarna individul, care intre timp susotea prin grimase cu alti doi angajati. Bineinteles ca sotului meu nu i-a picat bine si la iesire am cerut sa discutam cu cineva din conducere despre situatia umilitoare prin care trecusem, ceea ce am si facut.Raspuns : angajatul nu a inteles ce i-am cerut..bla bla. Adica vinovati noi, nu angajatul plictisit de atata atarnat, care putea cel putin sa catadicseasca cuvintele :nu este raionul meu. PUNCT.

3 comments

  1. Ce repede va mai simtiti umiliti voi astia! Se pare ca sunteti prea umiliti de altii si cautati sa va razbunati pe cine va iese in cale. Nu zic ca o fi sfant sau odihnit ala din magazin dar cu siguranta iti meriti soarta. Cate umilinte ai pe zi ingeras?

  2. Și soțul e broscar de la tine din Italia și nu îi pica bine? Nu vroiai sa Îți plătească angajatul furtunul și sa Îți dea cu aspiratorul în coliba?

  3. Cata rautate si naduf au si astia din diaspora. Mai ca ti-ar scoate ochiul daca din greseala i-ai calca pe varful pantofului.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*


*