SELGROS – Produse alterate, mangageri nepasatori

Vraiste totala in supermarketul Selgros Cash & Carry din Iasi. Produsele lasate sa putrezeasca pe rafturi reprezinta imaginea de care se izbeste ieseanul care intra in supermarket. In urma unui control efectuat saptamana aceasta, inspectorii Directiei Sanitare Veterinare si pentru Siguranta Animalelor (DSVSA) au constatat o serie de nereguli care te fac sa iti pui mainele in cap. Mai lipseau din vitrine sobolanii si gandacii.
Pe 22 martie s-a constatat ca produsele din carne de porc erau depozitate la o temperatura de -18 grade Celsius, desi recomandarea producatorului era de 0 – 4 grade Celsius, aceasta fiind temperatura de refrigerare.
Pentru ca iesenii sa se aleaga cu o hepatita, cea mai sigura cale era de a cumpara maioneza. Produsul era pastrat la 17,7 grade Celsius, fata de maximum 15 grade Celsius, cat era recomandarea producatorului. Toate acestea pentru un consum “sanatos” de produse.
Chiar daca amenzile curg garla, iar iesenii fac reclamatii, se pare ca managerii acestor supermarketuri sufera de nepasare.

via bzi.ro

2 comments

  1. selgros dr.taberei…
    buna ziua.. o plangere as vrea sa fac de personalul de la curatenie dupa cate am observat sunt 2 fete la intrare clienti una cu numele de vasiloanca si una cu numele de maria asa sau prezentat am avut nevoie de hartie igenica si au spus ca nu le-au dat selgrosul dar din pacate tin sa precizez ca le-am vazut in piata gorjului vanzand hartie igenica asta chiar este penibil si sticlute cu produse de curatenie (spalat pe jos) rog luati masuri sunteti chiar penibili nu credeam ca se poate intampla asa ceva

  2. Intradevar este dezastru la acest rahat de magazin! Am noroc ca mai cunost angajata acolo, Raileanu Mihaela si imi spune ce magarii se fac. Daca ati avea idee cam se se intampla acolo cu certitudine o sa renuntati a mai face cumparaturi de acolo. Imi este GREATA de Sellgros si va chis in freza!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*


*