Reclamatii Choicebrand – Electrobazar.ro

Parere personala despre aceasta firma – o adunatura de NEPROFESIONISTI

In urma cu 2 luni am achizitionat de la ei o statie de calcat Tefal de care am fost tare nemultumit – incepand de la modul cum era ambalata pana la faptul ca era plina de calcar, cu talpa ciobita, cu apa in rezervor si cu un miros cel putin…bizar.

Fiind nemultumit de produs am hotarat sa returnez produsul si sa mi se restituie banii. Am stabilit telefonic acest lucru, am trimis statia de calcat si am asteptat sa mi se returneze banii. Si am tot asteptat… Si am asteptat… Am tot telefonat sa le reamintesc (dupa cum ar zice un cantaret “celebru”), fara numar. In prima faza mi s-a zis sa astept, dupa o perioada ca trebuie sa le furnizez contul IBAN, apoi ca trebuie sa fac o sesizare prin e-mail ca sa se miste treaba mai repede ca, citez: <<la noi e mai rau ca la stat, stii cum e, birocratia…>>.

Am continuat cu telefoanele, am sunat si de 30 de ori pe zi, ca sa mi se raspunda si sa fiu aburit, am sunat, am revenit cu telefoane si cu chiu, cu vai dupa aproape 2 luni mi s-au returnat banii.

Concluzia este sa fiti precauti si mai bine sa va deplasati la sediul firmei sa studiati produsele inainte de a le cumpara.

P.S. Sper sa nu fiti nevoiti sa returnati ceva pt service ca-mi imaginez ce-o sa va pateasca pielea

nu se merita de cumparat nimic de la ei…
cei care se declara multumiti, sa fie in continuare tot asa si sa foloseasca acele produse sanatosi cat mai mult
eu am cumparat un cantar. dupa rascolirea site-ului, m-am oprit la unul care mi se parea acceptabil si ca model si ca pret.
buun… am fost acolo si cand ajung si intreb despre ce ma intereseaza: avem, pe stoc sunt cam 10 bucati
si incepe proba: nici unul nu functiona… “trebuie sa cumparati baterii”.
merg la magazinul de alaturi si iau baterii noi, sigilate.
iarasi proba, tot nu porneau. pana la urma, se rascoleste stocul din nou si se gasesc vreo doua care functionau, ambele cu erori foarte mari (sau numai unul).
in sfarsit l-am ales pe cel care mi s-a parut ca indica cel mai corect greutatea mea.
ce m-a nelinistit este modul de a-l pune in functiune: trebuie TRANTIT!!! in fine, l-am luat acasa (garantie un an parca).
deja dupa 5 zile indica fel de fel de valori, refuz sa cred ca reuseam sa ma ingras si sa slabesc cate 10 kg in decurs de 2 zile.
am mers cu el inapoi sa mi-l schimbe sau sa-mi dea banii inapoi.
nici vorba: “garantia nu acopera decat probleme functionale…” pai asta ce e? ca nu l-am spart sau ine stie ce… dupa ce m-au aburit pana mi-a venit acru, am renuntat la a mai discuta cu ei.
nefiind scump (50 lei) am iesit afara si… fiind din sticla, am dat cu el de cimentul din fata usii, fabricand in acest fel alte cateva sute de cantare. am lasat “cadavrul” acolo, fara sa ma sinchisesc de tipetele lor si mi-am vazut de drum.

via softpedia.com

Recomanzi Choicebrand ?

Loading ... Loading ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*


*