Reclamatie – RDS – Rezilieri contracte

Serviciul clienti rezilieri contracte al RCS-RDS are un program care sfideaza bunul simt.

Intre 1 si 5 a fiecarei luni.

Asta inseamna ca luna in curs s-a lucrat 3 zile iar sambata 4 iulie s-a lucrat pana la ora 14.

Am fost la ei la sediu zona Casa Poporului in data de 3 iulie si era foarte multa lume agitata si nervoasa din cauza ca se astepta foarte mult(aprox3-4 ore pana iti vine randul).

Erau aprox 25 oameni la 3 ghisee.

In data de 4 ca sa fie nesimtirea si mai mare lucrau doar 2 oameni,am intrat pe usa la ora 13.40 minute si mi sa spus sa nu mai stau ca la ora 14 se inchide.am raspuns ca asta e motivul pentru care am venit de la ora 13.40.mi s-a raspuns ca dupa ora 14 ei nu mai lucreaza chiar daca ramane lume in magazin.a fost prima data cand am auzit asa ceva.in orice tata civilizata si in general in Romania daca ai intrat in magazin la fara 5 minute,la ora fixa se inchide usa,se serveste ultimul client si cand se elibereaza magazinul se inchide propriuzis.

Cu mare nesimtire ne-a scos afara din magazin,erau oameni care se umileau sa le ia aparatele,era un batran care venise a treia luna consecutiv si de fiecare data il respingeau pe motiv ca lipseste cate ceva de la dispozitivul lui(gen cablu alimentare..bla bla).in acest caz omul se chinuia sa rezilieze contractul de 3 luni de zile.

Un alt cetatean de aprox 50 ani venise cu o antena dupa el de 3 ori in 2 luni si de fiecare data au gasit cate ceva ce nu era ok astfel incat omul intra acum in a treia luna de cand se plimba cu antena dupa el.

Am impresia ca omul le-a lasat-o in fata magazinului.

Prima bataie de joc e ca stai 3-4 ore la rand pentru ca ei nu sunt in stare sa se organizeze,desi sunt sigur ca e un joc murdar sa te descurajeze sa renunti la serviciile lor.

A doua bataie de joc e programul (intre 1 si 5 a fiecarei luni)

A treia e faptul ca te lasa sa intri in magazin si cu 30 de minute inainte de terminarea programului si iti spune ca ai venit degeaba,ca ei nu te mai servesc dupa ora inchiderii.

dureaza aprox 15 min procesarea unui dosar.

Persoanele din magazin care erau cu dosarele in procesare erau atat de nemultumite incat dezgustul se manifesta public(cu voce tare).tin sa precizez ca erau persoane civilizate,nu s-au adus injurii insa oamenii vorbeau intre ei si isi spuneau problemele.de fiecare data era evident ca lipsa de profesionalism a celor de la RCS-RDS era principalul vinovat.pe principiul nu stia stanga ce face dreapta,trimiteau oamenii de la un ghiseu la altul,de la un sediu la altul fara motiv,isi cereau scuze ca colegul..blabla.

Am ramas mai multe persoane in magazin dupa ora inchiderii evident,am inteles ca asa e de fiecare data,am fost scosi afara si punct.

Daca lasam nesimtirea nepedepsita cu siguranta va continua.

4 comments

  1. doamneee ce servici oferiti,,,deci beneficiez de net mobil gratis si umblu de 4 zile degeaba>>> dar nu va ganditi ca poate eu de netul mobil am fost atras mai mult>>>>>> cand e vb de contract veniti face-ti tot posibilul sa semnam contractul deci….. sunte-ti slab pregatiti macar face-ti o lista face-ti ceva aveti si nr meu de teln nu pot umbla zi de zi dupa net mobil digi net am copilasul mic de 1 luna va rog luati masuriiiiiiiiiii

  2. dupa servicii de internet inexistente in perioada decembrie-16 ian 2010 si o indiferenta nesimtita la sesizarile facute,doresc o reziliere imediata acontractului,dar …surpriza ,nu pot pana centrul din cetatea histria nu analizeaza nu stiu cat timp !deci,eu trebuie sa mai astept alta nesimtire ,pe ei nu ii intereseaza ca nu-si fac treaba catre abonat ,ei fac studiu de caz nelimitat !merita o sanctiune drastica !

  3. apropo de contracte facute fara sa fie infrastructura, pe mine m-au sunat ieri dupa vreo 4 luni de cand am facut contractul sa vina sa ma cableze. . l-am intrebat pe ala: “prietene esti prost? crezi ca am stat 4 luni fara cablu tv asteptandu-va pe voi?” “deci nu mai vreti?” a fost raspunsul. normal ca nu mai vreau, deja am cablu de cateva luni de la alt provider.

  4. bine ca la facut contracte sunt rapizi. se misca mai ceva ca furnicile. a durat 2 minute sa fac un contract la cablu TV. daca se mai si oboseau nesimtitii sa vina sa ma cableze ar fi fost admirabil. cele 7 zile lucratoare s-au transformat intr-o luna, nu ca nu m-as fi asteptat de la niste cacanari. punct.
    ei nici macar nu au infrastructura pana la locatia pentru care au facut contract si pentru care au garantat ca vin in 7 zile lucratoare. imi vine sa borasc.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*


*