Reclamatie Pizza Dominium – Bucuresti

Patania mea cu “Pizza Dominium”

Sambata 16 ianuarie 2010 ora 18:05 am comandat telefonic (021-3808880) la Centrul Comercial Militari Bdul Iuliu Maniu 546-560 (Auchan), 3 pizze pentru a-mi fi aduse la domiciliu.
Mi s-a spus ca timpul de livrare este de 60 minute, deja prea mare , eu stand pe acelasi bulevard la nr 182.
Am dat relatii despre pozitia blocului, am lasat numarul de GSM.
Era important sa nu se depasesca aceasta ora maximala (19:00), deoarece la ora 20 urma sa iau un medicament.
Am revenit la 19:50 (deci la 105 minute de la preluarea comenzii) si mi s-a spus ca asa se intampla , ca au personal putin , dar sa stau linistit (!), ca pizzele comandate sunt pe drum.
La ora 20:52 am revenit telefonic sa anulez comanda, spunandu-le celor de acolo ca nu asa se procedeaza in lumea civilizata !
Drept raspuns am primit cea mai anticomerciala scuza: cum ca cel insarcinat cu livrare a incurcat scara blocului si a lasat pizzele unor cheflii care l-au platit.
(atentie: acela se intorsese la sediu, povestise patania de o stia cel de la capatul firului, iar acestia nu catadicsisera sa ma sune desi aveau numarul si sa ma intrebe ce e de facut, ocazie cu care puteau inventa o scuza plauzibila – un incendiu la sediu spre exemplu)

Nu se poate asa ceva !!!
sau poate ca da- traim in Romania si nimic nu ne mira.
Oricum a fost cea mai trista experienta a mea in acest domeniu.
Noroc ca am Internet si acest mesaj va circula catre toti cunoscutii mei din address book (148)

Intarzierea de 167 minute nu se poate pune pe seama nimanui.
Putea sa ajunga si la Craiova in acest timp.
Este pacat ca aveti atatea lanturi de pizzerii dar prost gestionate.
Sunt de vina sefii sau subalternii ?
Cred ca intr-o asemenea perioada de criza, fundurile unora sunt apropiate de bocancii altora si sunt mii care asteapta sa se angajeze.
Imi rezerv dreptul sa postez oriunde cred de cuviinta acest mesaj.

ing Ilias Dutescu
Bucuresti

3 comments

  1. localul este dragut . Ospatarii de treaba, numai ca au o problema majora cu organizarea. eram putine persoane si ei deja se incurcasera in comenzi si se vedea ca sunt stresati. Putin mai multa organizare

  2. Eu am astetpat chiar la restaurantul lor din Auchan Militari timp de 45 min sa-mi aduca doua pizza. Le-am comandat avand tichete de reducere 40% primite atunci prin Auchan. Pe langa ca ma-am enervat ca am astetpat atat, nu mi-au facut nici reducerea respectiva.

  3. Si eu am patit tot aceeasi chestie cu aceea pizzerie..( stau in drumu taberei ) 2 ore jumate.. si au venit reci.. normal ca leam refuzat din start..dupa o mica cearta cu soferul .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*


*