RDS – RCS nu mai poate onora clienti noi la televiziune prin satelit

Am fost azi la un punct RDS in Iasi (Podul Ros) sa fac un contract pentru televiziune prin satelit. Nici nu am apucat sa ii zic doamnei ce vreau care offtopic (arata ca o femeie de serviciu la cum era imbracata – chiar poate veni lumea la servici cand lucrezi in relatii cu publicul, imbracata in halul asta de neglijent ?) ca m-a si expediat ca nu se mai fac contracte pentru ca nu au receptoare pana in luna decembrie. Asa ceva? Cum adica colosul RDS care vrea sa cumpere si UPC nu are niste amarate de receptoare sa onoreze clienti noi? Panarama romaneasca.

5 comments

 1. aoleu ce teapa si-au luat oamenii care faceau cozi interminabile si se calcau in picioare sa isi ia satelit DIGI. acum ei sunt calcati in picioare, sunt pres de usa pentru RDS care le da cate o flegma in fata de fiecare data cand mai scot cate un program din grila.

 2. rds merge pe principiul pitipoancei care se lasa greu, cu cat iti zic mai mult ca nu mai au ca s-au terminat tocmai ieri si tu esti fraier ca ai venit abia acu la spartul targului, cu atat mai mult iti doresti serviciul respectiv.

  la fel fac acum cu cartelele reincarcabile.
  am fost si am intrebat de una pentru un prieten si ghici ce raspuns am primit:
  “a dar nu mai avem, s-au terminat saptamana trecuta, nu stiu cand mai primim”

 3. pai clasic. NU aveti la cine sa va abonati, va dam peste nas 🙂 .Razbunarea ca v-au batut la usa de atatea ori . 🙂

 4. in plus , casierele mai nou au o regula : SA VENITI CU BANI FICSI , ca ele printesele nu au sa va dea rest 10 lei ; iar daca o suparati pe printesa de la ghiseu mai mai ca se enerveaza si nu va mai incaseaza banii ! asa ca MARE MARE grija sa va purtati frumos cu ele , sa le zambiti si cel mai important : Sa aveti bani ficsi ca altfel va ia mama dracu !

 5. s-au ajuns si ii doare in cur de clienti.
  sa ne aducem aminte cum la inceput veneau din usa in usa la oameni si se rugau de ei sa se aboneze. scapai de ei mai greu decat de cersetori. acuma na…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*


*