Promotie FALSA la Carrefour

Zilele astea la Carrefour este megapromotie cu produse la care vezi doamne se reduce TVA-ul.
Din ciclul sa ii prostim pe prosti, am patit urmatorul lucru:

Pana ieri pretul la raft la o plasma Panasonic era 1999 lei. Azi fiind ziua reducerii TVA la Panasonic m-am dus sa iau televizorul redus. Cand colo acelasi produs brusc azi costa 22 milioane si ceva si cu reducere 17 milioane si ceva. Deci reducerea e de 12 la suta si nici un caz 24. Oare la cati li se va parea azi si maine (ziua reducerilor Panasonic) ca fac o mare afacere ? Si oare la cate promotii practica baietii aceasta magarie ?

2 comments

  1. mai aveai un pic si asteptai sa primesti gratis. reducerea de 24% se aplica pentru pretul de 22xx lei; sa facem calculele: exemplu: 2250*0.24=540 ; 2250-540=1710 PRET PROMOTIONAL! era de asteptat sa creasca pretul articolului, altfel nu se mai facea oferta, nimeni nu vrea sa iasa in pierdere. Iar presupusa reducere de 12% se aplica pentru pretul vechi. oricum, zi mersi ca ai mai ramas cu 2xx lei in buzunar. daca nu-ti convine, nu cumpara, asteapta sa treaca oferta, poate iti va placea mai mult pretul de 1999lei. Nemultumitorului, i se ia darul 😉

    • m-ai pierdut intre calcule, treaba insa e simpla.
      nu poti afirma ca ai redus un produs cu 24 % atata timp cat pretul lui nu e cu 24% mai mic fata de ieri. ceea ce nu a fost cazul din cate am inteles eu.
      magaria carrefour o repeta in continuare, la fel ca si flanco si multi altii probabil.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*


*