Pacaliti de Mobexpert


Am achizitionat doua fotolii de culoare bej de la Mobexepert-Pantelimon (in total aprox.1400 RON). Nu le-am ridicat pentru ca sint murdare, le-am cerut banii inapoi. Ce sanse am sa-mi da banii inapoi? Din ce citesc pe diverse site-uri: ZERO!!!
Sotul meu i-a avertizat din start ca nu le vrea pe cele expuse in magazin, pentru ca sint murdare, dar ne-au pacalit ca au marfa in depozit si am semnat contractul. Am platit banii in avans. Am asteptat trei zile, dupa care ne-au sunat sa ne ridicam fotoliile. Sotul meu a verificat fotoliile si a vazut ca: cele doua aveau exact aceleasi pete ca cele din magazin, iar cele din magazin disparusera. Angajatii Mobexpert s-au jurat ca cele pe care ni le ofera sint noi, ca nu sint cele expuse in magazin. Dar pe noi nu ne mai intereseaza. Ne-au oferit alte modele din magazin (cele doua s-au dovedit a fi pina la urma ultimele! nici urma de “stoc”!).
Acum, ca i-am refuzat, ne ameninta cu contractul: ca ne opresc 20% din cei 1400 RON. Ne-am pacalit si cu contractul, pentru ca ni l-au bagat sub nas, noi l-am semnat fara sa-l citim, ca doar nu era corba de un apartament, era vorba de doua fotolii! Nu ne-am gindit la asa ceva!!!
Intii o sa-i reclam la OPC, ca sa le dea o amenda…(pentru ca, daca ma semnat asa un contract, nu cred ca ii mai poate determina OPC-ul sa ne dea banii inapoi). Iar apoi o sa-i dam in judecata, chiar daca este vorba sa recuperam o pierdere de doar 20%. Un prieten, avocat, ne-a spus ca putem cistiga procesul!


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*


*