Nu cumparati cuptor cu microunde Samsung G 2739 N

Salut,

Acum o luna de zile (intr-o sambata) am achizitionat din Carrefour Orhideea modelul mai sus mentionat de cuptor cu microunde Samsung.

A functionat exact 2 (doua) zile – luni cand am venit de la job afisa pe display mesajul “SE” si nu mai raspundea la nici o comanda.

In fine, dupa incercari repetate de a-l reporni (bagat / scos din priza), am renuntat, convins ca e vorba de o defectiune, si hotarat sa il duc la service a doua zi dimineata.

Seara, inainte de a ma culca, am mai incercat o data: MINUNE ! … a pornit si parea ca functioneaza normal.

In fine… l-am oprit, l-am lasat alimentat si m-am bagat la somn. La orele 2:30 noaptea, cand mi-era somnul mai dulce, l-am auzit vag cum scoate piuituri caracteristice… ma dau jos din pat si ma deplasez somnoros in sufragerie, unde il lasasem: acolo m-a invaluit un miros placut de floricele ( preparasem duminica)… cuptorul meu era pornit si invartea fericit platanul … L-am scos din priza si am nimerit cu greu patul, injurandu-l molcom.

A doua zi, m-am dus la service (bineinteles ca programul acolo este 9:00 – 17:00, nu cumva sa te poti duce in afara programului tau de serviciu). Un domn foarte simpatic de altfel a verificat ca se manifesta dupa cum am descris eu problema (slava domnului ca nu l-a gasit sa functioneze corect chiar atunci). Cu concluzia “lipituri reci”, l-am lasat acolo si mi-am vazut de treaba.

Dupa 3 zile, sunt sunat sa ma duc sa ridic cuptorul “remediat”. Am fost, am luat (facut proba, functiona), am folosit … ati ghicit… 2 zile, cand au reinceput manifestarile de personalitate.

Acu, ce sa zic…in dimineata asta l-am dus iarasi la service… tot acelasi domn, de data asta concluzia este ” o sa inlocuim panoul de comanda”…

Ca un element umoristic, mai astepta acolo un tanar, cu un cuptor similar cu al meu, cu aceleasi manifestari. Pentru conformitate, atasez poza, cel de jos este al meu

In alta ordine de idei, SAMSUNG a retras de pe piata americana 3 milioane de cuptoare folosite in rulote, datorita incendiilor frecvente cauzate de pornirea nesupravegheata a acestora (am citit stirea pe site-ul www.samsung.com)

8 comments

 1. Eu am aceeași pb cu modelul G2739N pe care l-am reparat în garanție schimbând i-ar panoul de comandă și apoi când a ieșit din garanție a picat iar aceleași simptome și bineînțeles 180 lei mă costă schimbarea panoului , mă cac in el pe românește, panarame sunt aceste cuptoare digitale, mă bune sunt no-name-urile ci doar doua butoane care se rotes.

 2. Exact aceleasi simtome le are si al meu dragut cuptor.Am gasit azi un site de reparati la care poti face si o estimare online a problemei si a costului reparatiei.Raspunsul a fost prompt:trebuie inlocuit panoul de control si costa180 roni.

  • de 180 de roni iti iei cuptor nou noname din metro, sellgros, carrefour, etc.
   cu GARANTIE.
   nu vad de ce un cuptor cu microunde ar trebui sa fie de firma.

 3. Nici telefoanele lor nu sunt bune. Li se sparge ecranul LCD in interior.

 4. Salut
  Aceeasi buba am avut si eu la microwave,dar am rezolvat-o la service .Mi-au schimbat tastatura si a fost ok
  Sunt proaste la tastatura.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*


*