Nemultumire fata de grila de programe DOLCE

Am fost abonat la boom, a dat faliment si a fost preluat de dolce. Am acum 3 servicii romtelecom. Am insa o nelamurire, de ce s-au scos asa multe programe si sport si cultura, muzica, discovery word, discovery scence, da vinci, history, inainte la digi era un program tvrm (televiziunea romania de manine) imi placea ca era cultura fiind prog. universitar.

De ce biserica ortodoxa beneficiaza de televiziunea crestina trinitas tv ? In Romania nu sunt numai otodocsi. De ce televiziunea crestina adventista speranta sa fie eclipsata pe dolce ? doar si ei platesc!!! Asta este descriminare! Trebuie sa fie 2 canale tv de credinta sa fie amandoua.

Daca punctele pe care l-am ridicat nu vor solutiona problemele atunci reziliez contractul romtelecom. dar ,doresc sa fie ok, iar eu sa fiu mai departe client romtelecom.

4 comments

 1. eu am reziliat cu ei din cauza ca au schimbat grila fata de cea din momentul contractului. mi-au scos posturi de 5 stele si au bagat porcarii nevizualizabile…

 2. prietene esti normal ?
  ia-ti casete cu predici si uita-te la video.
  in viata lor nu o sa bage dolce televiziunea religioasa de care zici tu…

 3. Bah..nu n ai alta traba decat sa umpli forumurile cu prostii?

 4. atata timp cat televiziunea de care zici tu nu e inclusa in lista obligatorie de programe impuse de catre CNA, nu ai nici o sansa sa obligi Dolce sa ti-o furnizeze.
  asa ca poti rezilia conractul de pe acum.

  cat despre restul programelor enumerate de tine sunt in grila dolce, dar la abonamente mai mari.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*


*