Mc Donald’s Iasi cu parcarea varza

UPDATE: Dupa mai bine de 2 ani au resusit sa faca iesirea din parcare. Melc Donald

De peste un an Mc Donald’s Iasi nu mai are iesire din parcare. O data intrat in parcare ori stai la mila alora care intra poate te lasa sa iesi (intrucat nu e loc sa treaca doua masini una pe langa alta), desi e un semn mare de accesul interzis, ori iesi pe la Mc Drive dupa ce stai la coada 😀 ceea ce se intampla din ce in ce mai des.

AVIZ incepatorilor care au probleme cu datul cu spatele si celor care nu se descurca cu manevrele stanga dreapta dupa cum mi-a zis seful de tura ca trebuie sa faci ca sa iesi din buluceala.

5 comments

 1. Da esti fenomenal. Las-o frate la gara ce mori daca nu-ti vezi masina din mcdonals si mai mergi pana la ea 30 de secunde dupa rondu ala…. zau asa…

 2. au reusit dupa ani de zile sa isi faca iesirea din parcare.

 3. crezi ca iti permiti orice?

  ei bine da.
  in continuare nu exista iesire din parcare, certuri, injuraturi, oameni care stau la coada la drive ca sa iasa din parcare. de rasul curului. ii doare in poola de altfet.
  mai strada asflatata este peste nivelul mc donald’s ului si daca intri cu mai mult de 5km la ora ai toate sansele sa iti spargi baia de ulei.
  niste indolenti, care profita de pe urma faptului ca nu au concurenta.

 4. in continuare ii doare in cur si in continuare nu au iesire din parcare. au lindicul ala de alee pe care intrii iar cand sa iesi… la mica intelegere, intelegere de care nu am avut parte ultima data cand am fost si am stat un sfer de ora sa ies din cauza unei nefutute care nu voia neam sa dea inapoi ca asa voia muschiu ei.

 5. lasa ca sta lumea la coada la drive ca sa iasa din parcare 😀 . si bulangii aia de angajati se uita ca prostii si rad daca vad cate un amarat care se chinuie sa iasa sau aproape si-o ia in bot de la altu grabit care nu ajunge repede sa umple matzul cu mcchicken.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*


*