M-am simtit furat la DOMO Craiova

domoTrifanescu directorul de la DOMO Electroputere Parc, Craiova isi face clientii mincinosi!!

Acest nemernic de director care iam cumparat din magazin de 30 000 ron a avut tupeul sa ma faca mincinos, tinand cont faptul ca ultima data am cumparat 4 tv toshiba 50 L2333 CU 2500 RON /buc si 2 dintre televizoare au fost desigilate (folosite in alte magazine domo).

L-am rugat sa mi le vanda la pretul de pe site si mia zis ca nu se poate …ca la 3 zile sa puna in magazin acelasi pret de pe site. L-am rugat frumos sa imi inapoieze banii sa imi pot cumpara de pe site sau sa imi dea diferenta de bani inapoi….acest directoras isi va pierde clientii rapid.
Scriu aceste cuvinte ca sant f revoltat, ma simt furat si cine vrea sa cumpere de la domo prima data sa se uite pe site ca acest nemernic are preturi mai mari cu mult ca pe site-ul magazinului domo.ro

2 comments

  1. FUGITI CAT PUTETI DE DOMO!! NISTE TEPARI DE JOASA SPETA!! Am cumparat un aparat foto Nikon de 1600 lei, si m-am dus dupa 2 zile lucratoare sa ii fac retur sa iau altceva mai bun (mai nou Domo are politica de retur 31 zile). Mi l-au verificat si mi-au dat doar o copie dupa retur, fara bani (au zis ca primesc banii in 5 zile) si fara nimic altceva. A doua zi primesc un mail cum ca mi s-a refuzat returul pe motiv ca aparatul trebuie trimis in service si sa aduc aparatul la orice magazin Domo pt a fi trimis la expertiza tehnica, cu toate ca aparatul il predasem deja cu o zi inainte perfect functional cu tot cu bon in cutie. Ultima speranta este in OPC si sper sa rezolv cumva. RETURUL DOMO 31 de ZILE ESTE O MAGARIE TIPICA ACESTOR TEPARI ORDINARI! FERITI-VA!!

  2. Acest Trifanescu a fost un “mare” si mandru ASM si de “bun” ce a fost a fost retrogradat si pus in functia de sef de magazin, asa ca ce sa-i ceri? Cum am mai spus e plin de nulitati la ei!!! Iar produsele Samsung pe care ei le comercializeaza sunt cele mai slabe calitativ, pentru ca le cumpara ieftin via Bulgaria. Cat despre promotii ce sa spun, totul e o minciuna in dos. Crestem pretul ca dupa aia sa-l scadem si sa ne laudam. Feriti-va!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*


*