FIDELIA CASA IASI – ESCROCI


Sa evitati intotdeauna sa colaborati cu aceasta agentie imobiliara deoarece acesti nu sunt agenti imobiliari ci sunt niste camatari. In momentul in care inchei un contract de cumparare a unui imobil, nu amintesc nimic de faptul ca in acel comision nu este inlus si TVA-ul, dupa care iti spun ca de fapt trebuie sa achiti si diferenta de bani , respectiv TVA-ul.


8 comments

 1. un client multumit

  pentru Alexandra, Catalin si Popescu. la ce agentii sunteti? La comision se aminteste de TVA iar cumparatorul/vanzatorul e informat inca de la prima intalnire sau de la primul contact telefonic. asa am patit si eu, am fost informat de la inceput si am fost multumit de toate serviciile lor.

 2. Intradevar si eu sunt de acceasi parere ca sunt niste escroci.
  Aceasta agentie are agenti care iti iau doar banii si nu se ocupa cum trebuie de acte, tot tu ii suni, tot tu te interesezi mai mult decat ar
  trebuie sa se ocupe ei. Ei iti vand doar gogosele frumos glazurate iar rezultatul e gaura din gogoasa.
  Au si interese cu anumite banci si notari, banuiesc ca le ies si comisioane frumusele daca le aduc clienti acestora.

  Niste nesimtiti si neseriosi sunt foarte foarte dezamagita de servicile oferite. Dupa 4 luni de la inchierea tranzactie ma lovesc de faptul ca apartamentul pe care l-am achizitionat nu are proiect pentru gaz/centrala depus la E-on, lucru ce nu il stiam atunci dar agentia trebuia sa stie acest lucru si sa ceara fostului proprietar.

  Evitati aceasta agentie sunt oameni fara caracter!!

 3. Pentru cei care cauta cele mai proaste servicii, sa merga la FideliaCasa.
  Dupa parerea mea se numara printre cele mai neserioase agentii cu cei mai nesimtiti agenti. Una vorbesti, alta primesti; O ora de vizionare stabilesti si ramai singur sa astepti. Cand ti se intampla o data se accepta, dar sincer dupa 2 vizite esuate si 3 vizite la agentie in care imi spune sa revin, SIGUR am sa mai revin.
  Concluzie: NU recomand nimanui aceasta agentie.

 4. sunt de acord, cei de la fidelia sunt niste escroci, pe bune, camatarie curata!!!

  isi dau aere de profesionisti, ca totul o sa fie minunat, extraordinar,ca ei sunt alaturi de cumparator, etc, etc, cand de fapt sunt niste parliti, care doar dezinformeaza, si fac o gramada de magarii, in colaborare cu notariatul.
  feriti-va de aceasta companie imobiliara daca nu vreti sa -i imbogatiti pe ei.!

 5. Dutcovici Cristian

  Am apelat luna trecuta la mai multe agentii imobiliare ca sa-mi iau un apartament.Ce m-a impresionat a fost ca Fidelia Casa o doamna s-a ocupat de dosarul meu de creditare moca, fara bani.Ulterior am cumparat un apartament in Alexandru, am achitat un comision pe care l-am negociat la sange.A fost ok.Mi s-au parut profesionisti .

 6. Eu am cumparat un apartament cu ei si am fost foarte multumita de cum a decurs tranzactia, nu am avut batai de cap, s-au ocupat ei de tot. Am platit si eu un comision ca toata lumea insa nu in conditiile pe care le mentionati dvs. Eu chiar recomand Fidelia Casa!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*


*