Essence Salon – Tratament Prost

Am cumparat un voucher pentru Essence Salon cu 20 de proceduri corporale si am trecut printr-o experienta veramente neplacuta. Singurul raspuns care mi s-a dat pentru tratementul prost pe care l-am suferit a fost ca angajtii salonului sunt nemultumiti pentru volumul mare de munca si incearca sa scape de clienti. De mine literalmente au incercat sa scape impingandu-ma. M-am prezentat conform programarii la sediul salonului Essence de pe Strada Constantin Daniel nr. 21, sector 1, Bucuresti si am fost tratata nu numai urat, dar si jignita de catre angatii de la receptie. Inclusiv patraoan a tinut sa imi precizeze ca isi poate permite orice. Totusi nu este vorba numai despre mine. La momentul prezentarii voucherului am fost tratata flegmatic, nu mi s-au dat raspunsuri vis-a-vis de proceduri ci doar ochi peste cap si replici precum “Nu ma intereseaza pe mine”, am fost jignita si gonita din salon. Nu este numai problema mea, am obsevat acelasi comportament cu clientele dinaintea mea. Am cumparat voucherul de pe Redutti.ro si acum regret pur si simplu. Datele firmei sunt: SC Essence Salon Beauty & Spa RO 26962785 Sediul Social Constantin Daniel nr. 13, sector 1; Aceste informatii le-am gasit pe site-ul Redutti.ro de unde am cumparat si voucherul.

3 comments

  1. eu am cumparat 3 vouchere la sandal spa salontratament.ro si am fost f multumita. 1 voucher 3 impachetari ciocolata+3 masaje, 1 voucher 4 masaje si unul de masaj cuplu. f dragute angajatele, profesioniste. salon central unirii. recomand 🙂

  2. Ingrozitor este salonul Essence! Servicii extrem de slabe, aparatura invechita, personalul, in frunte cu patroana salonului, este nepoliticos si slab pregatit. Nu respecta regulile de baza ale igienei, nu dezinfecteaza , nu se spala pe maine dupa ce au maturat, dau cu matura in timp ce clientele fac proceduri, prosoapele sunt murdare si refolosite. Ai impresia ca ai un super pachet de servicii, dar realitatea este nu reusesti sa iti faci programari si te trezesti UPS! ca abonamentul ti-a expirat! Dupa ce faci scandal, pana la urma nu este vina clientului ca nu au reusit sa te programeze, accepta sa iti prelungeasca abonamentul, dar SURPRIZA nu mai ai voie sa faci reprogramari, nu conteaza ca esti intr-o anumita perioada a lunii si nu poti face proceduri, ca ai un eveniment nefericit in familie…ghinionul clientului care a platit serviciile. Alte reguli aberante, care iti sunt aduse la cunostinta pe parcursul abonamentului- pentru fiecare 5 minute in care ai intarziat pierzi 10 minute din sedinta- de ce 10 minute? nu am primit un raspuns…. Daca ai sedinte de masaj, exista riscul ca sedinta de masaj sa o presteze una dintre fetele care de obicei fac proceduri si de fapt NU FACI MASAJ ci doar primesti niste mangaieri. NU MERITA UN LEU! NICI GRATIS SA IMI OFERE SERVICIILE LOR NU MAI MAI INTORC ACOLO!

  3. Exact acelasi lucru am patit si eu. Mi s-a facut lehamite sa vad mizeria si scarba angajatelor, dispretul lor, incapabilitatea lor! Dai bani si serviciile sunt sub orice critica! Nu mai vreau nici sa aud de salonul Essence de pe Strada Constantin Daniel nr. 21, sector 1, Bucuresti !!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*


*