Cum fura cosmote si cum se cumporta cu clientii

Am avut abonament la ei destul de multi timp dar am decis sa trec la cartela. Pana aici toate bune. Ma duc, cumpar cartela, incarc, si ma uit la termen de valabilitate care este o luna de zile, bun. Incarc pe 22.01 la ora 13.00 si creditul ar trebui sa imi expire pe 22.02 la ora 13 nu? Gresit, la cosmote iti expira creditul mai devreme, cam pe la 00:00 imediat ce ai intrat in acea zi. Pai asta e un c**at de marketing. Poate sunt pe munte undeva si am nevoie de orele alea, In ziua cand iti explira si ai nevoie trebuie sa te duci repede la magazin sa incarci, pe asta mizeaza ei. Plus ca nici vorba sa intrii in legatura cu un consultant sa mai ceri si tu niste setari de internet, sau stiu eu, la abonament era usor dar la cartela, le-am trimis si mail si mesaj peste mesaj sa imi spuna cum intru in legatura cu un consultant, nu am primit nimic, mi-au spus sa ascult bine robotul desi l-am ascultat odata 3 ore si tot nu am reusit sa gasesc ce am nevoie. Luna asta am incarcat, ca am avut nevoie, dar de luna viitoare sanatate, mai bine arunc cartela si iau de la o companie mai serioasa. Cred ca le e tare greu sa aibe un serviciu clienti pus la punct cu atatia bani care au, sa poata face o linie special pentru asta. O sa colaborez cu o companie care poate face asta .

4 comments

  1. 08.08.2014 mi-a sosit instintare de plata pentru serviciile oferite de Cosmote,suma 250,71 lei. Am platit factura desi mi s-a parut putin ciudat deoarece suma de plata in jurul careia ma invarteam era de 150-160 de lei. Pentru a cere lamuriri am apelat 1234 serviciu clienti,unde bineinteles am asteptat doar 50 de minute pana am fost preluat de o domnisoara. Mi-am spus problema si a incercat sa-mi spuna de unde-mi vin costurile suplimentare. Imi spune ca din serviciile de internet,cam greu am un abonament “Cosmote free L’ (nelimitat,internet,sms-uri,convorbiri nationale si internationale). I-am spus sa verifice si celalalt nr de telefon,un abonament “cosmote L+”… exact cum ma asteptam,de aici a venit suplimentul,mi-a spus ca s-ar putea sa fii vorbit in afara dar ce credeti pe acest abonament am apelul international blocat :D, dupa care domnisoara a cautat si a descoperit ca este de la serviciul broadband. pe acest telefon am doar 300Mb de net iar restul se taxeaxa cu 0,062 euro centi pe Mb. in conditiile in care am setata pe telefon avertizare la 250Mb si blocare furnizare servicii net la 290 Mb imi spune ca am gepasit cu 1,7Gb limita . Suspect pentru ca pe acest nr de telefon nu se foloseste internetul,iar pe cel cu nelimitat nu reusesc sa trec decat foarte putin peste 1Gb,in conditiile in care internetul este deschis non-stop. A fost amabila si mi-a spus ca in data de 27.07 am inceput sa am costuri de cate 2euro si ceva date care nu-mi apar in desfasurator;imi apar din data de 31.07.2014. deci eu am consumat 1,7Gb de net intre zilele de 27-30.07.2014

  2. Cosmote sunt niste hoti, te fura de nu te vezi, nu mi-as face abonament la ei niciodata, am o cartela cosmote si am zis bag si eu o extraoptiune cu net de la ei pe iphone, am ales una cu 50 Mb trafic, asta pe 1.03.2013, zis si facut imi vine sms-ul ca s-a activat optiunea, activez datele si 3g-ul din telefon si surpriza doar edge la conexiune desi e acoperire 3g 100% , bun las pana sambata pe 2 martie cand ma apuc de cautat pe net, gasesc ce trebuie sa fac (la operator treb dat pe manual si ales reteaua de 3g dupa dat pe automat si ramane conectat 3g-ul) asa si acum sa fac niste trafic pe net, dar surpriza desi pe 3g nu merge nimica, mai caut si nu gasesc nimic, Duminica 3 martie sun la 1234 si aflu cu uimire ca mai am 0 megabyti trafic de date si 0 credit :)) lol , desi nu am apucat sa fac nimica pe net. Sum iar la ei la relatii cu clienti si imi raspunde un operator (un fel de drycoocker combinat cu nevasta tailandeza 🙂 ) si imi zica ca am consumat traficul mda… nu avea rost sa insist stiu preabine robotii de la informatii ca sa mai imi pierd timpul inutil cu ei. Caut pe net si vad ca nu il singurul fraierit altii saracii pe abonament si-au luato mult mai rau. Cum sa consum 50 MB fara sa fac nimic si pe EDGE lol, chiar daca se conecta iphone-ul automat cat sa consume pe edge, ca la Orange aveam 700MB si nu consumam mai mult de vre-o 46 MB pe luna. Pana la urma am aflat ca cei de la cosmote taxeaza la MB nu la KB si asta insemna ca orice conectare chiar si de 1KB iti taxeaza 1MB adica 50 conectati de 1KB = 50MB 🙂 , acuma eu nu prea inteleg cum e cu conectarea asta pt ca, una e la minute si alta e la date adica ar trebui sa fiu tot timpul conectat si doar daca am 4.35 MB sa imi taxeze 5 MB la sfarsit de luna, dar clar nu e asa.

  3. Si am uitat sa mentionez, inca o problema pe care am avut-o cu ei.. Lucram pe magazinele mari, toate bune si frumoase, printre ele era si sellgros constanta, si bineinteles ca semnalul era execrabil, magazinul fiind situat la marginea orasului. Am strans toti colegii semnaturi sa se monteze un releu, si eram ff multi, pe celelalte magazine real carrefour era semnal bineinteles, asta era singurul magazin pe care nu aveam semnal. A durat mai mult de un an , telefoane peste telefoane, si abia abia au montat o antena, care oricum nu face nimic, deasupra magazinului sunt niste ferestre, cateva, trebuie sa stai fix sub o fereastra dinaia sa ai semnal, daca te-ai miscat umpic gata, Erau sute de oameni acolo care se loveau cu problema asta, si doar era o investitie pentru ei.

  4. Concluzia, valabilitatea creditului ar trebui sa tina fix o luna de zile calendaristica, nu incarc pe 12 la ora 15 si imi expira creditul in noaptea dintre 11 si 12 luna urmatoare.. Asta ma obliga daca am nevoie de telefon sa ma duc la prima ora sa ma trezesc sa cumpar alta cartela ca sa pot da telefoane. Plus ca am 250 mb trafic inclus si le-am cerut setarile si mi le-au trimis prin mail, nu au fost bune si cand i`am intrebat cum pot intra in legatura cu un consultant sa ii pot explica mai bine problema, au ridicat din umeri si ma trimeteau ba pe site ba sa ascult meniul cosmote 😐 da zi frate, asta e numarul suni aici si iti exprimi doleantele sau ceri ajutor aici. E asa de greu? S-or fi plans angajatii ca pentru 7 mil ei nu stau sa vorbeasca cu orice fraier si ce-au zis baietii? ok o sa facem in asa fel incat sa sune numai cei care stiu cum. Dar cum????

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*


*