Clubul reparaciosilor (pardon – stricaciosilor) mari tepari


Clubul reparaciosilor (pardon – stricaciosilor) mari tepari; habar nu au sa repare o placa de baza.

Am trimis un Apple Macbook la “reparat” la clubul reparaciosilor. Nu ma pricep asa tare, asa ca am zis ca il repara ei. Dupa o gramada de vreme mi l-au dat inapoi ca nu il pot repara. Placa era facuta praf, o gramada de condensatori mici lipsa, rezistente inlocuite cu strap-uri de cositor, condensatori inlocuiti cu rezistente, o trecere in traseu pur si simplu rupta, driverul pentru ram dat jos si montat invers, un feedback la tensiunea de 12v pus invers si piesele de langa el montate alandala, etc.

Ce sa mai zic, habar nu au cum sa repare o placa de baza. Au stricat-o de tot, parca au umblat cu picioarele pe ea.laptop

Mentionez ca l-am trimis la un alt service, nu in Bucuresti (aici nu exista service-uri care stiu repara, aici nu sunt decat tepari), au muncit 2 zile pe placa numai ca sa repare ce au stricat ei, problema reala era mult mai mica: driverul sursa de procesor era mort si avea o rezistenta de protectie devalorizata si o fuzibila pe backlight puscata. Mi-au reparat placa, merge si acuma. Rusinica, reparaciosilor. Pardon, stricaciosilor.


4 comments

 1. Tepari.
  Am avut un laptop la reparat la ei , i-au lipit chipsetul video , a tinut reparatia 4 zile , mi-au luat 460 ron , am revenit cu el ca era in garantie, 3 luni , l-au reparat din nou , a tinut 3 luni jumate exact cat mi-au dat garantie .
  M-am dus cu laptopul inapoi ca sa imi spuna macar daca are aceeasi problema , l-am lasat o saptamana si nu m-a sunat nimeni .M-am dus dupa laptop fara sa mai sun , nici nu se uitasera la el , ziceau ca nu a bifat colegul in soft ca laptopul trebuie reparat etc , minciuni romanesti , in concluzie mi-am luat o teapa mare cu acesti maimutoi ….

 2. Aceiasi poveste, tot un macbook pro retina cu placa de baza facuta praf. L-am dus ulterior la Noumax si Istyle si mi-au confirmat ca s-a lucrat cu picioarele.

 3. Buna ziua
  Si eu am avut un laptop la ei, dupa 2 saptamani mi-au spus ca l-am adus la ei defect !!
  Rusine ! sa nu va duceti la ei niciodata !!

 4. viteazul mihaita

  Si mie mi-au stricat un laptop. Mi-au distrus o placa de baza pt ca au scapat cositor pe ea , au pus niste trasee in scurt si apoi au alimentat-o. Dupa ce la receptia de intrare laptopul pornea si se alimenta dar avea o mufa defecta la iesire nu mai pornea nu mai incarca si avea si niste piese puse in carcasa la gramada. Ce ma enervat a fost faptul ca au disparut o saptamana si apoi cand au raspuns la telefon au zis ca poate eu l-am adus la ei in acel stadiu. FERITIVA, CEI MAI MARI TEPARI>

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*


*