Client nemultumit Cargus Urgent

CargusAm facut o comanda la Cluj in ziua de 16 octombrie 2016, iar cei de la vanzari au spus ca il voi avea marti 18 octombrie, eu fiind din judetul Ilfov. Astazi am sunat din nou la departamentul vanzari si am intrebat de starea coletului. Mi-au dat AWB si am incercat sa-l gasesc. Este tot la Cluj din ziua de 17 octombrie. Am incercat da iau legatura cu Urgent Cargus dar nu am avut succes. Cine este vinovatul? Firma nu este interesata sa-si recupereze banii, Urgent Curier nici atat, am ramas doar eu. Am sa fac comanda de produs de pe alt site si am sa verific inainte cine este curierul.

12 comments

 1. Am un PS.. cele de mai sus se intampla in Borsa, MM. E vorba de un tip carunt, scortos si comod nevoie mare.

 2. Cred ca este a 20-a oara de cand tot vroiam sa-mi spun oful. Datoria unui curier este sa aduca comanda/coletul la usa, da? Sau(sa nu fim mofturosi), la usa blocului. Atunci de ce pastele ma-sii de treaba aduna lumea ca si pe o turma acolo unde au ei chef? La o distanta si de pana la 1 km.de locuinta? Asta pe putin. Sau ne tine ca pe fraieri in frig, ploaie, etc..pt. ca, ,venim in 5 minute” care se face peste 1 ora.. Ce sa mai spun de rest:,,nu am marunt”.

 3. Cei de la Urgent Cargus nu sunt deloc o firma de cuvant. Dupa ce ca ei fac greseli, nici macar nu au bunavointa sa incerce sa rezolve cumva problema, Tot eu, ca si client, trebuie sa stau sa dau telefoane si sa gasesc o rezolvare pt a reusi sa-mi iau coletul cat mai repede si in ziua in care trebuuia, daca stateam dupa ei, mai venea coletul dupa o saptamana, vorba vine…. Nu recomand aceasta firma

 4. Dezamagire!Masina de spalat,cu uscator,achitata din 7.12.2016,si nu a ajuns pana n present.Sper ,ca Protectia Consumatorului,doar sa mi resolve problema

  • Buna doamna, ati reusit sa rezolvati problema cu ei? La fel am si eu probleme cu un colet de retur care nu mai ajunge la destinatie fiind la 2 pasi de depozitul unde se afla marfa mea. Va rog sa-mi spuneti daca cei de la protectia consumatorului au facut ceva in acest sens, am facut si eu o plangere la ei si inca nu mi-au spus nimic.

 5. Stefania Tudorache

  Unde ma pot adresa pt o plangere impotriva lor va rog frumos ? Aveam de primit un ramburs pe care nu l-am mai vazut ce pot sa fac nu vreau sai las asa !!!

 6. Mi-au pierdut coletul de 30 de kg, o piesa de masina trimisa la reparat la Cluj. Stau cu masina desfacuta, camion care trebuie sa circule nu sa stea in garaj. Niste incompetenti.

 7. Mereu am avut probleme,culmea,pe banii mei cu acesti neseriosi.nici macar nu ai cu cine sa iei legatura

 8. Am comandat o pereche de cisme sapt trecuta si trebuiau sa ajunga vineri.Vineri am primit mesaj ca imi vor fi livrate si am sunat curierul pt a-l informa ca nu sunt acasa.Acesta a spus ca va livra sambata coletul.Sambata vazand ca nu primesc nici un mesaj l-am contactat pe curier acesta raspunzand la telefon si spunandu-mi ca este bolnav si alt coleg imi va aduce coletul in decursul zilei de sambata..Veziti de treba nu a venit nici un colet.Luni primesc dinou mesaj ca voi fi cautat pt a fi livrat coletul.Sun la curier pt a afla la ce ora imi va ajunge coletul si telefonul lui inchis toata ziua.Normal ca iar nu a ajuns coletul.Prin urmare am sunat la Bu si le-am spus ce se intampla si acestea au facut o sesizare la Cluj pt a lasa curierul coletul la depoZit si pt a putea eu sa il ridic azi.De dimineata primes iar mesaj ca voi fi cautata pt colet si sun la curier la acelasi nr care mi-a fost dat de vineri in mesaj ai aceeasi treaba telefonul inchis.Am decis sa merg la depozit pt a afla detalii despre coletul meu.Dupa o ora de stat la rand mi s-a spus ca sesizarea nu a ajuns la cluj si ca ,coletul este la curier care il va livra azi iar acesta dinou are telefonul inchis.Aceasta este firma Cargus..O firma de rahat

 9. se pare ca problemele astea se intampla numai in ANUMITE parti ale tarii?

  eu in constanta nu am avut niciodata asemenea probleme si nici cu callcenterul sa nu raspunda sau ceva..

 10. o firma de tot rahatu niste jigodi ..daca eram intr.o tara normala la cap era inchisa de mult

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*


*