Circuit cu Christian Tour – Placut surprinsa

Christian_tour_autocarAm fost plecata pentru prima data in circuit pe 31.08.2016 cu Christian Tour si am fost multumita. Oamenii chiar si-au indeplinit punctual toate cele scrie in contract, de la hoteluri cu nr de stele, la excursii , preturi , etc.

Hotelurile la care am fost cazati au fost de 2,3,4*, fix asa cum erau mentionate in oferta.
Unele au fost foarte dragute, altele mai putin , dar avand in vedere ca nu stai decat o noapte, nici nu conteaza foarte tare.

Ghida ( A.C) a fost extrem de draguta si amabila tot timpul, desi unii turisti din autocar au tinut neaparat sa o desfinteze si sa faca scandal fara motive intemeiate. Probabil ca marele minus al unor astfel de circuite este lipsa unei selectii a persoanelor care participa la asa ceva. In momentul cand alegi un circuit economic, nu poti avea pretentii sa fii tratat ca un rege, sau sa ai conditii de 5 stele. Oamenii respectivi aveau frustrari mai vechi, pe care au gasit de cuviinta sa si le expuna fix in acel concediu….dar ce sa faci ? Acestia sunt oamenii….
Au fost persoane de 75 de ani, care mergeau in baston si care , sincer, nu cred ca aveau ce sa caute acolo….
Soferii la fel de draguti si amabili ca si ghida si foarte atenti la volan, la modul ca au evitat vreo 3 accidente.

Tin sa mentionez ca este prima data cand am mers cu aceasta agentie, dar am fost placut surprinsa. Am citit reviw uri foarte proaste, si ma panicasem la un moment dat, dar a fost exact asa cum au spus ca o sa fie. Am primit chitanta pt croaziere, iar preturile la celalalte obiective sunt afisate pe site uri, deci …nu ne-a pacalit nimeni.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*


*