ASTRA Aigurari NU despagubeste

Sotia mea a avut un accident pe 7 sept 2012. Unul a intrat din plin in spatele masinii. Traficul era orit iar acel cond auto care circula cu viteza in localitate nu a franat deloc si a facut un accident de toata frumusetea.

Autoturismul personal a fost dauna totala (Megane 2007) fiind puternic lovit in spate si in fata (a fost proiectat in alt auto care era in fata sa)

Astra asig ajunge la concluzia ca masina este dauna totala si ca voi primi o oarecare suma de bani. Insa asta in teorie caci au trecut aproape 3 luni si nu s-a intamplat nimc. Cand sun la “call center” imi spune ca dosarul urmeaza sa fie analizat, si ca nu au alte informatii… pe scurt, ASTRA ASIG PUNE BETE IN ROATE, NU DESPAGUBESTE si sunt totali neseriosi si lipsiti de profesionalism.

Recomanzi Astra Uniqa ?

Loading ... Loading ...

One comment

  1. Nu va mai faceti asigurari la Astra Asigurari ca nu platesc daunele produse de asigrati lor !!!!!sunt niste excroci si jici statul nu ia masurile legale cred ca sunt cotizanti la partide si nu sunt sanctionatii la atataea abateriii !!!!eu ii xfatuiesc pe toti sai dea in judecata pe cei care le produc daune si au asigurari la Astra !!!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*


*